hypnosterapeut Maria FredholmLite om mig - Maria Fredholm
 
Jag är bosatt i Höör mitt i Skåne. Är utbildad  NGH (national guild of Hypnotists) och SAHH (skandinaviska akademin för Hypnos och Hypnosterapi)  för Jack Johansen. Min grundutbildning var klar 2010 och öppnade eget 2011. Har ett förflutet inom vården. Har också jobbat inom skolans värld till Hösten 2016 Då jag sade upp mig efter mer än 20 års tjänst. Nu jobbar jag samtidigt som jag har min verksamhet på ett behandlingshem för drogmissbruk. 

Mitt mål är att du ska känna dig lugn, trygg och uppleva en inre harmoni. Hur många gånger vi behöver träffas är svårt att säga. Men ju mer du tillåter dig att uppleva, dessto mer effekt får du

Det kan vara allt från fobier till rökavvänjning, men även annat vi fått med oss i "ryggsäcken" som påverkar oss i olika situationer. De flesta upplever ett stort inre lugn.
 
Jag är även certifierad Livs/hälsocoach genom Hälsoakademin Europa, som är certifierade genom ICF (International Coach Federation)
Mitt mål är att coacha dig att hitta svaren inom dig själv.Vad är viktigast i ditt liv? Hur vill du känna dig? Vad vill du uppnå? Det kan vara allt från att prestera bättre på jobbet, till att hitta motivationen till att gå ner i vikt. 

Jag brinner för Välbefinnande dvs Helheten kropp och sinne!
 

hypnoterapeutmaria@mariafredholm.dinstudio.se